СЪБИТИЯ

 

Планетарна Медитация за Мир

5 Юни, вторник

Отворена Медитация: Планетарна Медитация за Мир с безплатна демонстрация и лечение с Прана – тема: проблеми със сърдечно-съдовата система.

Meditation_Heart

Заповядайте на тази прекрасна отворена медитация известна още като Медитацията на Двете Сърца, оставена ни от Гранд Мастер Чоа Кок Суи. Базирана на молитвата на Свети Франциск от Асизи, чрез нея ние помагаме както на себе си, така и на света около нас. За всички желаещи участници ще се проведе и безплатна демострация и лечение с Прана – тема:  проблеми със сърдечно-съдовата система.

Начало: 20:00 ч.

За допълнителна информация: Контакти

Ще се радваме да ви посрещнем!

 

 

 

 

Прана за Лечение и Хармония

Програма Юни

Курс Прана за Лечение и Хармония

banner-someКаним ви на този изключителен практически курс, в който пред вас ще се разкрият тайните на лечението с универсалната жизнена енергия.
Ще се научите за кратко време да чувствате, управлявате и използвате Прана – за вас и вашите близки!

Изисквания: Няма

За допълнителна информация и записвания: Контакти

Заповядайте, очакваме ви!

 

 

 

Йога за постигане на Сила на Ума

Програма Юни

Курс Йога за постигане на Сила на Ума

banner-brainЩе се радваме да разкрием пред вас тази достъпна, лесна и невероятно полезна техника! Тонизирайте и активирайте ума си бързо и без особени усилия, за да бъдете винаги ‘в час’!

Изисквания: Няма

За допълнителна информация и записвания: Контакти

Очакваме ви да се присъедините!

 

 

 

Зелена и Виолетова Лечебна Медитация

26 Юни, вторник

Отворена Зелена и Виолетова Лечебна Медитация с безплатна демонстрация и лечение с Прана – тема: проблеми с отделителната система

 

waterЩе се радваме да ви посрещнем на тази лечебна медитация,  действаща чрез пречистващата енергия на зелената и виолетова Прана. За кратко време, неусетно и с лекота тялото ви ще се изпълни с нови, свежи сили и ще се освободи от тежестта на стреса. За всички желаещи участници ще има безплатна демонстрация и лечение с Прана – тема: проблеми с отделителната система.

Начало на медитацията: 20:00 ч.

Изисквания: Няма

За допълнителна информация: Контакти

Очакваме ви!

 

Планетарна Медитация за Мир

3 Юли, вторник

Отворена Медитация: Планетарна Медитация за Мир с безплатна демонстрация и лечение с Прана – тема: гинекологични проблеми

Meditation_Heart

Заповядайте на тази прекрасна отворена медитация известна още като Медитацията на Двете Сърца, оставена ни от Гранд Мастер Чоа Кок Суи. Базирана на молитвата на Свети Франциск от Асизи, чрез нея ние помагаме както на себе си, така и на света около нас. За всички желаещи участници ще се проведе и безплатна демострация и лечение с Прана – тема: гинекологични проблеми.

Начало на медитацията: 20:00 ч.

За допълнителна информация: Контакти

Ще се радваме да ви посрещнем!