Прана за лечение и хармония за напреднали

Изисквания: Прана за Лечение и Хармония

 

Този семинар  ви дава възможност да допълните и усъвършенствате уменията си с нови, напреднали техники за използване на Прана.

 Какво ще научите:

Ще се запознаете с напреднали техники на Пранолечение чрез цветове, цветови комбинации и яркост. Създаване на цветна прана, чрез фокусиране в различни области. По-тежки физически заболявания реагират бързо и ефикасно на цветна енергия.

Развитие на напреднали техники за сканиране, тълкуване и оценка, както и коригиране на енергийния дисбаланс в различните органи и системи.

Научете мощни специализирани техники за бързо заздравяване на рани, клетъчно регенериране, пречистване на вътрешните органи, пречистване на кръвта, както и техники за укрепване на имунната система.

Запознайте се с енергийни методи за повишаване на естествената способност на организма да се справя със сериозни здравословни проблеми като СПИН, рак, инсулт, захарен диабет, Кундалини синдром, и други.

Ще задълбочите познанията си и ще усъвършенствате прилагането на  Принципите на Лечението с Прана.

Ще получите по – задълбочени познания върху Закона на Карма и неговите прояви в живота на човека.

Ще научите повече за връзката между състоянието на чакрите и заболяванията. Ще се научите да прилагате всички тези знания в процеса на лечение.

Как да използвате словото за ускоряване на оздравяването и възстановяването, как да оказвате влияние върху съзнанието, препрограмиране на заболелите клетки и органи.