Технология за усещане за фината енергия

Изисквания: Няма

 

Векове наред природолечители и други хора са използвали ръцете си, за да “усещат” различните видове Енергии. Сега вие можете да се научите на умението да “усещате Енергиите” или да подобрите и развиете тази важна способност до много голяма степен – само за един ден.

Чудили ли сте се някога дали някой ви казва истината?

Чудили ли сте се някога какъв продукт да купите, когато пазарувате? Коя книга да прочетете?

Искали ли сте някога да чувствате “Енергията “, но не сте били сигурен в способността си да сте достатъчно прецизни?

Мислите ли, че други хора имат по-добра способност да усещат “Енергията”?

Много хора просто никога не са имали възможност да  практикуват под ръководство това древно изкуство. Станете уверени използвайки усещанията си, за да уловите разнообразните видове информация достъпни за вас – чрез  по-дълбоко разбиране на естеството на Фината Енергия.

Хората от нашето поколение често се интересуват от практическите аспекти, свързани с развитието на умения за определяне – кое при група от цели може да е най-добро за тях. Духовните ученици могат да се научат да оценяват тяхното Духовно Развитие чрез проследяване на техния прогрес отново чрез Усещане.

Предмет на този курс не е да научи някого на Лечение с Пранична Енергия. Задачата на курса е да помогне на обикновените хора и на Енергийните Лечители да настроят фината си способност с лекота да разграничават една от друга степените и качествата на Фините Енергии.

Моля, присъединете се към нас за един ден, който ще промени живота ви!