Body Detox

Лесен начин, щадящ тялото

Системата Боди Детокс се базира на електрическо действие, при което се йонизира водата. Тонизиращото чувство се усеща и в най–дълбоките слоеве на клетките. Това прави възможна йонизацията на тялото и предизвиква импулс за отделяне на вредни вещества от органите. В същото време биват стимулирани лимфата и кръвообращението.  Един щадящ тялото метод, без химически добавки, много мек и напълно безвреден.

Профилактика на здравето за всички и по всяко време

Тайната на успеха на електролитната ваничка за крака на Боди Детокс е в комбинацията от интензивното действие на този метод и изключително добрата му поносимост. Мекото и щадящо въздействие в дълбочина на органите и тъканите, превръща ваничките за крака на Боди Детокс в метод за бърза профилактика на здравето.

Индивидуално прилагане

Нашите специалисти имат опит в прилагането на системата Боди Детокс и държат много на личното консултиране и подпомагащо придружаване по време на целия курс на прилагане. Използването на Боди Детокс не замества медицинското лечение или консултация. Често обаче самото приложение на метода прилича на едночасова „ ваканция“, защото много бързо си доставяме  така необходимата на всички ни сила и устойчивост, за справяне с ежедневието.

За всеки е ясно, че тялото е в състояние да събере и задържи огромни количества токсини в подкожните тъкани, мастната тъкан, под формата на мастни капки и различни соли. С времето тези натупвания престават да бъдат само козметичен дефект, а се превръщат в източник на сериозни заболявания и неразположения…

Обременяващите вещества от околната среда и ползването на непроверени химически субстанции, например в храната, козметиката и суровиннопреработващата индустрия, при много хора предизвикват натоварване на обмяната на веществата. Също е известно, че овкусяването на храната чрез опушване или добавянето на алкохол допринасят за това. Към тях се добавя и нарастващата липса на хранителни вещества и електрони в нея, завишеното количество на киселини, които се повишават и при стрес. В зависимост от индивидуалните особености на всеки организъм тези натоварвания могат да водят както до краткосрочни така и до трайни оплаквания. Симптомите се появяват в момента, когато естествените регулаторни механизми на тялото са претоварени и тялото не смогва да се справи с натоварването. Както при лечението на различни заболявания, така и профилактично, премахването на шлаките и токсините трябва да стои винаги на първо място. Досега детоксикацията на организма ставаше по биохимични методи. При натоварени бъбреци обаче, този подход изисква много голяма прецизност и отчасти дългосрочно предварително лечение.

… и така … в търсене на алтернативно очистване … е създаден метода БОДИ ДЕТОКС.

Боди Детокс е електролитна баня за крака. Това е физичен метод за премахване на шлаки и отрови. При него киселинните и вредните вещества се неутрализират в тялото и се изхвърлят през порите на краката, като може да се контролира интензивността на процеса. Натоварените бъбреци се щадят, и дори се освобождават от отлагания. Всичко това е възможно благодарение на електролизата, при която в тялото постъпват множество електрони. Те неутрализират вредните вещества, но без да се образуват големи молекулни комплекси, като хелатните съединения  например. Чрез редовното приложение на Боди Детокс се подобрява енергийното състояние на клетките, което води до трайно подобряване състоянието на целия организъм. Боди Детокс е алтернативен и допълнителен медицински метод. Приложението му е извънредно приятно и предизвиква чувство на лекота. Оцветяването на водата в електролитната ваничка варира в зависимост от вида на самата вода, както и от вида и количеството на отлаганията. Някои вещества предизвикват специфична миризма. Непосредствената реакция на обмяната на веществата и енергийната система може да се покаже с различни методи на диагноза като микроскопския, метода на тъмното поле, диагноза на меридианите, клъстерен анализ, лабораторни изследвания и много други.

 

Докато не е налице конкретна медицинска диагноза, следните симптоми се повлияват особено добре от допълнителна терапия с Боди Детокс:

 

По-здрави, по-щастливи и витални със системата Боди Детокс!